Superliga

Solbakken sms'er med Thorup

Ståle Solbakken og Jess Thorup er gode venner efter deres fælles tid i Ham-Kam. I eftermiddag står de dog overfor hinanden som trænere for hvert sit hold.

Når Esbjerg i eftermiddag tager imod FC København, er det et opgør mellem bund og top, men det er også et opgør mellem Jess Thorup og Ståle Solbakken.

Det er ikke bare to cheftrænere i Superligaen, det er også to gode venner, der har en fælles fortid i Ham Kam, hvor Ståle Solbakken som træner hentede rutinerede Jess Thorup i midten af det forgangne årti.

- Vi fik et rigtig godt forhold til hinanden. Selvfølgelig var jeg træner og han var spiller, men vi var faktisk sammen en del udenfor banen med vores familier. Vi spiste ofte sammen og vores drenge spillede på det samme fodboldhold, siger Ståle Solbakken i et interview med Jyske Vestkysten.

Også Jess Thorup glæder sig over venskabet med nordmanden og eftermiddagens gensyn.

- Vi taler stadig en del sammen og skriver sms'er til hinanden, så jeg glæder mig da til at hilse på ham i dag. Vi vil begge vinde, når først bolden ruller, men både før og efter kampen skal vi nok lige have en god sludder. Nu må vi se, hvem der er den mest snakkesaglige bagefter, siger Jess Thorup til Jyske Vestkysten.

Esbjerg møder FC København på Blue Water Arena kl. 15.00.