Foto: Lars Ronbog // Getty Images
Superliga

Ståle inden AGF: Det bliver en svær kamp i en god kulisse

Ståle Solbakken roser AGF inden opgøret mellem de to klubber, og siger at FCK kommer med en god bunke selvtillid

Mandag aften lukker AGF og FCK Superliga-runden når ligaens nummer fem tager imod ligaens nummer to.

Kampene mellem AGF og FCK er altid garante for høj intensitet og en fed kulisse, og det ligner ikke det bliver anerledes denne gang.

Læs også:Optakt: Brøndby IF - Randers FC

AGF er nemlig tættere på FC Købenavn, end de har været i lang tid, og det kan give kampen et ekstra pift, og det er da også en Ståle Solbakken, der er klar over kampens sværheds-grad og betydning, som udtalte sig til Løvernes hjemmeside:

- Det er altid tætte og jævne kampe mod AGF. De har haft en rigtig gode periode, og har fået sat et godt hold sammen. De har været stærke defensive, hvis vi tager Silkeborg-kampen ud, hvor de sover lidt. Det bliver helt sikkert en svær kamp i en god kulissen. Det er sted, som vi godt kan lide at spille og vi glæder os, siger Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

Kampen har stor betydning for begge mandskaber. Aarhusianerne kan spille sig inden for kun fem point af FCK, hvis de tager en sejr på hjemmebane, mens københavnerne desperat også har brug for alle tre point, hvis de skal hænge på FC Midtjylland i kampen om Superliga-guldet.

FCK kommer fra en midtuge-kamp i Europa League, hvor holdet spillet 1-1 på udebane i Kiev, og hvis AGF havde håbet, at det gjorde, at FC København kom til Aarhus med tunge stænger, jamen så kan de måske godt tro om - tværtimod har "krydset" i Kiev tanket selvtillid inden mandagens opgør, siger Ståle:

- Vi er rejst hjem med en god fornemmelse efter kampen i Kiev, og selvom vi måske følte vi kunne have fået mere, så er jeg sikker på at flere af spillerne har tanket selvtillid efter den præstation. Så må vi se med det endelig hold, for vi skal selvfølgelig sætte det hold som er bedst på dagen og med de mest friske ben. Vi skal ud med masser af energi og hente de tre point, siger Ståle Solbakken.

Læs også:Berørt AaB-assistent forsøger at glemme tragisk Friis-nyhed på banen

AGF og FCK har allerede mødtes én gang i sæsonen - her tog AGF en sejr i Telia Parken på 1-2.

Kampen fløjtes i gang mandag klokken 19:00

Læs også:Bo Henriksen inden Lyngby: Sejren over Hobro har givet tro på tingene

Læs også:Målkonger: Brøndby-bomber er på legende-jagt i Superligaen

Læs også:Optakt: Hobro IK - Silkeborg IF