Video : Tipsbladet
Superliga

Stage: Forfærdeligt at få en rundtur af FC Nordsjælland

Jens Stage kunne godt se, at der var perioder i kampen mod FC Nordsjælland, hvor FCK'erne havde det vanskeligt.

FC København måtte nøjes med ét point efter 1-1 mod FC Nordsjælland i en kamp, hvor københavnerklubben havde vanskeligheder undervejs i kampen. Særligt første halvleg var ikke god, mener FCK's Jens Stage.

Det fortæller han i et interview med Canal 9 umiddelbart efter slutfløjt.

- Men vi stepper op i anden halvleg. Især efter de scorer, synes jeg, at vi har chancer til at lave flere mål, men første halvleg var ikke godt, siger Jens Stage, som selv stod bag FC Københavns scoring.

For Stage var det desuden svært at give en bedømmelse på, hvorvidt det ene point var fortjent eller ej. Han kunne dog i stedet godt fortælle, hvordan det var at blive spillet helt rundtosset af de letbenede FC Nordsjælland-spillere på kunstgræsset.

- Det var forfærdeligt. Det var det, vi ikke ville, men vi vidste, at det er et godt fodboldhold og mere eller mindre alle hold i Superligaen kan få en rundtur herovre, siger han og fortsætter:

- Men jeg synes egentlig, at vi formåede at spille til nul indtil de laver et mål i anden halvleg, så vi kommer igennem den hårdeste periode - så scorer de - og det er noget skidt, fortæller FCK-midtbanespilleren.

Resultatet betyder, at FC København nu har 11 point op til FC Midtjylland på førstepladsen.