Video : Tipsbladet
Superliga

Tidligere AaB-bombers søn jagter gennembrud: Mål er i vores DNA

Den tidligere AaB-bomber Rade Pricas søn Tim Prica håber at gå i sin fars fodspor.

AaB har haft mange dygtige angribere i tidens løb, og én af de allerbedste var svenskeren Rade Prica, der i 48 Superliga-kampe scorede 28 mål for norjyderne, inden han i 2008 blev solgt til Sunderland, der dengang lå i Premier League og ikke foldede sig ud som en sørgelig historie på Netflix. 

Nu er Rade Pricas søn Tim Prica ved at stable en karriere på benene.

Den 17-årige angriber er på kontrakt hos Jon Dahl Tomasson i Malmö FF, og han har foreløbig optrådt tre gange for førsteholdet. Han håber på meget mere i fremtiden, og farmand er en stor støtte.

Læs også:Kongecitater fra fortiden: Dansk fodbold ville være fucking miles away

- Det har været en meget stor hjælp for mig personligt. Han ved lige præcis, hvad jeg går igennem - han ved det næsten bedre, end jeg selv gør. At kunne have én så tæt på, som kan hjælpe mig så meget, som han gør, kunne ikke være bedre, siger Tim Prica til Expressen og fortsætter:

- Far var dygtig til at score mål, og når han gjorde, var jeg også glad. Da jeg selv begyndte at score mål, forstod jeg, hvordan det føltes. Det ligger vel 100 procent i vores DNA.

Adspurgt om det bedste råd, han har fået af sin far, svarer Tim Prica:

Læs også:Fantastisk opbakning: SønderjyskE har indsamlet 800.000 kroner

- Aldrig at give op og fortsætte med at kæmpe. Far er altid ærlig over for mig og siger, om jeg har spillet en god eller dårlig kamp. Det er rart, synes jeg. Han er min far, men han er ikke kun min far, han kan også sige, hvad han mener, lyder det fra den 17-årige Malmö-angriber.

Rade Prica, der er 39 år i dag, indstillede sin aktive karriere i 2017.

Læs også:Cheftræner og sportsdirektør: Usikkerheden gør ondt

Læs også:Avis: AGF vil udfordre Brøndbys spillerbudget

Læs også:Afsløring: Opgiver at spille sæsonen til ende i 2. division