Video : Tipsbladet
Superliga

Tidligere Brøndby-kaptajn meldes klar for 'ny' klub

Johan Larsson fik ikke forlænget sin kontrakt med Brøndby. Nu meldes han klar for den klub, han i sin tid forlod for at tage til Vestegnen

Johan Larsson vender hjem. Den tidligere Brøndby-back bliver ifølge det svenske medie Expressen meget snart præsenteret i Elfsborg, som spiller i den bedste række i Sverige, Allsvenskan.

Her får Johan Larsson angiveligt en kontrakt for de kommende tre år, og det er ikke en hvilken som helst klub for højrebacken. Larsson startede karrieren og blev siden anfører i Elfsborg, hvor han kom fra klubbens ungdomsafdeling og nåede at spille 149 kampe. Nu vender han altså hjem til Sverige og Elfsborg efter to blandt andet perioder i Brøndby.

Læs også:Udelukker aftale: Johan Larsson ikke en del af Brøndby i foråret

Svenskeren havde fra vinteren 2015 cirka fire år hos de blå-gule fra den københavnske vestegn, hvor han ligeledes nåede at bære anførerbindet. Han skiftede efter kontraktudløb til Ligue 1-klubben Guingamp, men succesen udeblev i Frankrig. Johan Larsson skiftede derfor tilbage til Brøndby på en halvårlig kontrakt i sommer.

Efter et efterår hvor han ikkke formåede at bide sig fast på Brøndby-holdet, fik han altså ikke forlænget sin kontrakt. Og derfor vender den nu 29-årige back tilbage til klubben, hvor karrieren startede.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Er Brøndby blevet strippet for alle våben?

Læs også:Storroser Gammelby: Han har virkelig taget udfordringen op

Læs også:Brøndby-anfører imponeret af talenter: De har taget store skridt

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: FCK er milevidt fra mesterskabet