• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Tidligere Real Madrid-talent skifter til Esbjerg

Tidligere Real Madrid-talent skifter til Esbjerg
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Esbjerg fB har skrevet en to-årig aftale med den spanske forsvarsspiller Agus Garcia.

Af Ole Hoffskov

Esbjerg fB fortsætter oprustningen frem mod den kommende sæson, hvor holdet skal forsøge at sikre en hurtig tilbagevenden til Danmarks bedste fodboldrække. I sidste uge skrev vestjyderne kontrakt med den rumænske angriber Adrian Petre, og nu har klubben sikret sig en spansk forsvarsspiller.

Det drejer sig om 32-årige Agus Garcia, der har en fortid i et hav af klubber. Blandt andre Real Madrid, som han repræsenterede fra 2005 til 2009 uden at komme i aktion for førsteholdet. Han har spillet 180 kampe i den næstbedste spanske række for blandt andre Mallorca og Cordoba.

Nu skal han altså spille i den danske 1. division for Esbjerg fB.

- Efter afgangen af Georgios Katisikas var vi i mangel på en erfaren midterforsvarer, der gerne skulle være venstrebenet. Alt dette fandt vi i Agustin Garcia Iniguez - bedre kendt som Agus. Jeg har fulgt ham siden 2010, og jeg har tidligere forsøgt at hente ham til Vitesse, Anorthosis og til FC Twente. Agus er fantastisk i forsvaret, stærk i luften og med hans venstre fod er han god til at bygge spillet op nedefra, som vi ønsker det. Vi tror, han vil blive et stort aktiv for klubben, som person og som spiller, siger EfB’s sportsdirektør Ted van Leeuwen til klubbens hjemmeside.

Agus Garcia har underskrevet en to-årig aftale med Esbjerg fB. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus