Video : Tipsbladet
Superliga

U21-udtagelse kom bag på AaB-talent: Okore råbte det ud ad vinduet

Offensivspiller Søren Tengstedt har aldrig startet inde i en kamp i Superligaen, men nu er han udtaget til U21-landsholdet. Til sin egen store overraskelse.

Han er bare 19 år og med tre indhop i Superligaen for nordjyderne AaB, men allerede nu kan han skrive U21-landsholdsspiller på cv'et.

Søren Tengstedt blev noget overraskende udtaget til det danske U21-landshold mandag. Landstræner Albert Capellas fortalte fra udtagelsen i Brøndby, at han ser et stort lys i AaB'eren, som han altså har med i de kommende kampe mod Ukraine og Malta.

Ingen har formentlig været mere overrasket over udtagelsen end hovedpersonen selv - specielt fordi han aldrig tidligere har spillet på et dansk U-landshold. 

- Jeg fik et chok, men jeg er da glad for at være udtaget. Ekstremt glad. Det er en god mulighed for mig. Jeg havde slet ikke tænkt over at blive udtaget, siger den 19-årige offensivspiller til tipsbladet.dk og forklarer, hvordan han fandt ud af, at han var med:

Læs også:AaB-reserve på U21-landsholdet foran fast mand: Jeg forstår dit spørgsmål

- Jores Okore råbte det ud ad vinduet. De havde jo spillet kamp (søndag), så den stod på restitution, og os, der ikke havde spillet, var i gang med træningen. "Tjek nyhederne", råbte han til mig, og så kunne jeg se, at jeg var udtaget. Der lå også en mail, som var blevet sendt om morgenen, men den havde jeg slet ikke set.

AaB'eren har indtil videre spillet en birolle i sæsonen, hvor det er blevet til i alt 38 minutters Superliga-fodbold, men udtagelsen giver også blod på tanden i forhold til U21-landsholdet.

- Jeg håber på, at jeg kan gøre et godt indtryk på U21. Det er en mulighed for mig, og jeg kunne da også godt tænke mig at være med, når der udtages fremover. Så jeg skal levere et godt indtryk, siger Søren Tengstedt, der godt ved, at der også skal leveres i AaB:

- Det giver helt klart mod på mere, og jeg håber, at jeg på et tidspunkt kan bide mig mere fast. Det går i den rigtige retning, synes jeg.

Læs også:U21-landsholdet møder Ukraine og Malta: Her er truppen

Næste mulighed for Søren Tengstedt er fredag, hvor nordjyderne gæster Randers FC. Tengstedt og resten af U21-landsholdet møder ind i lejren på mandag.

Videre👋🏽 📸 Claus Søndberg

Et opslag delt af Søren Tengstedt (@stengstedt) den

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere