Wass afværgede kæmpe Brøndby-flop

En scoring af Daniel Wass i overtiden reddede æren for Brøndby i hjemmekampen mod Lyngby.

Brøndby pønser på at løbe med sølvmedaljerne i denne sæson, men hvis det skal lykkes, skal de blå-gule vise helt andre takter end de gjorde i hjemmekampen mod Lyngby.

Godt nok fik holdet fra Vestegnen et point ud af anstrengelserne, men spillemæssigt var det alt andet en prangende.

1. halvleg var decideret elendig og indeholdt stort set ingen chancer - så den springer vi hurtigt over.

2. halvleg var heller ikke noget festfyrværkeri, men efter 68 minutter kom der pludselig gang sagerne. Lyngby fik tilkendt et frispark på kanten af feltet som Kim Aabech sparkede direkte i muren. Men riposten endte hos Anders Christiansen, der sendte bolden ind over stregen til 1-0.

I sekunderne efter fulgte så en noget makaber situation. Lyngbys nyerhvervelse Mitja Mörec, der ellers lå til behandling på sidelinjen, rejste sig nemlig og løb ind på banen for at deltage i fejringen af scoringen. Og dette må man ikke, så derfor fik sloveneren et gult kort, hvilket var hans andet i kampen.

Med en mand i overtal fik Brøndby etableret et pres, men først i overtiden gav det pote, da et indlæg tilfældigt havnede hos Daniel Wass, der udlignede til slutresultatet 1-1.

Et meget skuffende resultat for Brøndby-spillerne, der blandt andet kunne overvære Peter Madsen levere en fin indsats for Lyngby.

Der er langt til sølvmedaljerne i øjeblikket for Brøndby!