1. division

AB vandt målrig kamp på Fyn

FC Fyn er under pres i bunden af 1. division efter nederlag på 2-3 til AB.

FC Fyn har kurs mod 2. division efter et nyt nederlag i 1. division. AB vandt 3-2 fredag aften på Odense Atletikstadion.
Fynboerne kom ellers bedst fra start med en scoring af Mads Overgang efter bare syv minutter. Otte minutter senere udlignede AB dog ved en scoring af Thomas Juel-Nielsen, inden Lukas Lerager gjorde det til 2-1 for AB i det 23. minut.
Kort inden pausen fik FC Fyn dog bragt balance i regnskabet, da Jesper Luth gjorde det til 2-2. Men ti minutter inde i anden halvleg scorede AB's Casper Henningsen til 3-2 og bragte AB på sejrskurs.
Den stilling holdt frem til slutfløjt, og dermed er FC Fyn stadig under stregen med 22 point efter 25 kampe. Klubben har fire point op til overlevelse, men har spillet to kampe mere end Hjørring over stregen.