VM

Kostede spillerdruk Rusland VM-billetten?

En russisk Tv-station anklager flere russiske landsholdsspillere for at have været på druk aftenen inden den første VM-playoff-kamp mod Slovenien.

Ruslands vandt det første VM-playoff-opgør mod Slovenien med 2-1 hjemme men tabte siden returopgøret med 1-0 og kom dermed ikke til VM på baggrund af reglen om mål på fremmed græs.

Nu er den respekterede tv-station Channel One kommet med beskyldninger om, at flere russiske landsholdsspillere aftenen inden det første opgør er set på druk i Moskvas natteliv.

På baggrund af anklagerne har det russiske fodboldforbund bedt tv-stationen om at uddybe de alvorlige anklager mod landsholdsspillerne.

To af de spillere, der er blevet sat i forbindelse med drukskandalen, er Alexei and Vasily Berezutsky, som nu vil sagsøge Channel One.

- Alt hvad der er sagt i den sag er lodret løgn, lyder det fra spillerne.

Landstræner Guus Hiddink har advaret sine spillere om, at brud på de gængse regler uden undtagelse vil koste livet som landsholdsspiller.

Hiddink kræver dog beviser i sagen.

- Anklagen, der lyder på, at spillerne har siddet på bar til klokken fem om morgenen dagen inden kampen, er ret alvorlig. Hvis jeg havde beviser på det, ville hver enkelt spiller involveret med det samme blive droppet på landsholdet, siger hollænderen.

- Vi har tidligere haft små episoder i min tid som landstræner, og jeg advarede spillerne om følgerne. Siden har alt været fint, og jeg har ingen grund til at tro det modsatte.