VM

Prins William tilbød giftermål for VM-værtsskab

På trods af store  - og småhumoristiske - tilbud gik England glip af VM-værtskab.

Rusland slog i går England i kampen om at blive VM-vært i 2018. Det er næppe forbigået mange menneskers opmærksomhed. Det er det næppe heller, at arvingen til den engelske trone, Prins William, skal giftes med Kate Middlelon den 29. april næste år.

Prins William var en del af organisationen bag Englands bud på VM. Prinsens talrige møder med medlemmer af FIFAs eksekutivkomite var dog ikke nok til at bringe VM "hjem", og det skuffer i den grad Englands premierminister David Cameron.

Læs også: Rusland og Qatar får VM

- Det er en stor skuffelse. Ifølge FIFA havde vi det bedste bud både teknisk og kommercielt, og landet er passioneret omkring fodbold. Men det var åbenbart ikke nok, sagde Cameron efter hjemkomsten til London.

Herefter gav premierministeren et eksempel på den kommende brudgom Prins Williams dedikation, for at få VM til England om otte år.

- Jeg mødte Prins William efter af hans møder og spurgte: "Hvordan gik det"? Han svarede, at det var gået rigtig godt. Jeg sagde: " Nøj, hvordan gjorde du det? Hvad tilbød du ham? En invitation til brylluppet?". Han sagde: "Premierminister, jeg tror, jeg gik så langt, at jeg tilbød at gifte mig med ham".

Hvad den vordende brud, Kate Middleton, siger til den sag melder historien desværre ikke noget om. Men mon ikke, hun også tager det, som det skal tages? Med et smil.