• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Lars Gram-Hanssen

Efter nederlag: VM bliver en komplet katastrofe

Foto: Getty Images

Forventningerne til det engelske landshold er ikke store forud for VM-slutrunden i Qatar.

Af Lars Gram-Hanssen

De nåede frem til EM-finalen sidste sommer, men 2022/23-udgaven af Nations League har været lidt af en nedtur for England, der fredag tabte med 1-0 til Italien i Milano. 

Med nederlaget rykker England ud af topdivisionen i Nations League, efter at Gareth Southgates mandskab blot har hentet to point i fem kampe. 

EM-sølvvinderne har fået hård kritik i den hjemlige presse efter fredagens nederlag, og også den tidligere Chelsea-spiller Jason Cundy er negativt stemt forud for VM-slutrunden i Qatar, der sparkes i gang om 57 dage. 

- Lige nu går vores land i søvne mod et VM, der kommer til at blive en komplet katastrofe. Jeg sagde, at det stinker, det her. Jeg kan ikke komme frem til en anden beskrivelse af det, som England foretager sig under Southgate, lyder det således, ifølge talkSPORT, fra Cundy. 

- Jeg har faktisk støttet Gareth. Jeg synes, at han har leveret et rigtig godt stykke arbejde, og han har ændret den måde, vi ser det engelske landshold på. Men nu tror jeg, at vi ser begyndelsen af enden på Southgates tid. Aftenens præstation... det var bedre, men det siger ikke så meget. Man er nødt til at sige det, som det er. Der er ingen retning. 

England har i deres gruppe tabt to gange til Ungarn og enkelt til Italien, mens man har spillet uafgjort ude mod Tyskland og hjemme mod Italien. Lavpunktet var 4-0-hjemmebanenederlaget til Ungarn i juni.