• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Superligaen: Bundgys i Lyngby

Spilforslag til Superligaen: Bundgys i Lyngby
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Både Lyngby og AC Horsens har haft svært ved at skabe chancer i denne sæson.

Af Stefan Buur Hansen

Søndag kl. 14.00
Lyngby - AC Horsens
Under 2,5 mål
1,86 @ NordicBet

En udsolgt hjemmebane kunne ikke bære Lyngby frem til en sejr mod Brøndby, som rejste sydpå med en fortjent sejr på 3-0. Nu venter så en helt anden kulisse med AC Horsens som modstander i en bundkamp, der formentlig kommer til at handle mere om fight en flot fodboldspil.

Ser vi på listen over skabte åbne målchancer i denne sæson ligger AC Horsens nederst med 11, mens Lyngby befinder sig to pladser højere med 13. Set bort fra Frederik Gytkjær er der ikke meget offensivt bid i Lyngby, som tilsyneladende ikke kan få Emil Nielsens målnæse til at virke på Superliga-niveau.

Også AC Horsens har offensive kvaler. I bundkampen mod Hobro kom De Gule frem til to afslutninger inden for målrammen, og chancerne for mål bliver ikke bedre af, at anfører Hallur Hansson er skadet, mens Bjarke Jacobsen sidder over med karantæne.

Lyngby er gået målløse fra banen i to af de sidste tre hjemmekampe, mens AC Horsens ikke har scoret i tre af fire udekampe. Statistisk set går begge hold oftere over end under linjen på 2,5 mål, men i et indbyrdes bundgys er det svært at se, hvem der skulle åbne målfesten. 1,86 på en målfattig affære er godkendt.