Superliga

FCK-chefen øjner guld-matchbold

3-0-sejren over AaB giver FC København en matchbold, når det går løs imod forfølgerne fra FC Nordsjælland på onsdag, erkender cheftræneren.

FC København levede op til favoritværdigheden i aftenens Superliga-opgør i Parken ved at sende AaB hjem med 3-0.

Samtidig fastholdt de forsvarende mestre seks point i afstand til forfølgerne fra FC Nordsjælland, inden de to mandskabers indbyrdes møde på onsdag i Farum. Og det stiller FC København i en særdeles favorabel situation, lyder det fra cheftræner Carsten V. Jensen.

- Jeg synes, at vi har en lille matchbold. Så kan vi jo gøre det til en større matchbold, men det kræver en god indsats, for FC Nordsjælland er rigtig formstærke - det så man også imod AGF. Vi får vores at se til, men vi er klar til opgaven, siger FCK-cheftræneren.

På trods af sin tilfredshed med spillernes indsats i 3-0-sejren over AaB peger han på flere områder, som han ønsker forbedret inden guld-dysten i Farum.

- Vi vil være endnu bedre til det hele. Endnu højere tempo på bolden og være endnu mere effektive i forhold til at skabe chancer ud af det, som er næsten chancer, i stedet for at give det væk til en kontra. Vi smal være skarpere i alle facetter, men først og fremmest skal vi arbejde godt som en enhed defensivt imod et velspillende FC Nordsjælland-hold. Der skal afstanden ikke være særlig stor. Og så er vi selvfølgelig opmærksomme på deres små løb ind bagved konstant fra backs og wings, så det skal vi have et ekstra øje på, understreger Carsten V. Jensen.

- De har virkelig haft en godt flow og svæver lidt på en lyserød sky, fordi det hele går op i en højere enhed.

Kampen i Farum begynder kl. 20:00 på onsdag.