Jesper Jørgensen har øjne og ører åbne
Illustration
Superliga

Jesper Jørgensen har øjne og ører åbne

Jesper Jørgensen tager det roligt, selv om han har en hel del konkurrenter i Club Brugge. På rygteplan kædes midtbanespilleren sammen med FCK.

Jesper Jørgensen står ved en skillevej. På den ene side har han en god kontrakt med den belgiske storklub Club Brugge, og på den anden side har han i løbet af sommeren fået flere vink med en vognstang om, at spilletiden i den kommende sæson kan blive meget begrænset.

Club Brugge har hentet klubikonet Timmy Simons hjem, og desuden kan den tidligere FC Nordsjælland-spiller Enoch Kofi Adu samt Jonathan Blondel, Spyros Fourlanos og Vadis Odjidja-Ofoe begå sig på den centrale midtbane.

Flere belgiske medier har allerede dømt Jesper Jørgensen færdig i Club Brugge, men i danskerens lejr slår man koldt vand i blodet.

- Der er altid konkurrence i en stor klub, og Jesper er ikke bange for konkurrence. Han har to år tilbage af sin kontrakt, og det er, hvad han forholder sig til i øjeblikket, siger Jesper Jørgensens agent, Jimmy Nagel, til tipsbladet.dk.

Han vil imidlertid ikke rydde muligheden for et klubskifte helt af vejen.

- Vi har selvfølgelig øjne og ører åbne, og hvis der skulle komme noget, så kigger vi på det. Vi har en fin dialog med Club Brugge, lyder det fra agenten.

På rygteplan bliver Jesper Jørgensen i øjeblikket sat i forbindelse med FC København, der tidligere i transfervinduet har sendt Christian Grindheim retur til Oslo på en permanent aftale, og dermed muligvis er på jagt efter en ny central midtbanespiller.

- Det har jeg ingen kommentarer til. Jeg har ikke hørt noget, siger Jimmy Nagel, der heller ikke vil kommentere på, om FCK kunne være en interessant klub for hans klient.

Jesper Jørgensen havde mange gode år i Esbjerg, inden han i december 2010 blev solgt til belgiske Gent. Her fortsatte succesen, og for et år siden kastede det en kontrakt med storklubben Club Brugge af sig.

Hvordan ligningen fortsætter for den 29-årige dansker, kan kun tiden vise.