Michael Lumb vil til udlandet igen
Illustration
Superliga

Michael Lumb vil til udlandet igen

Michael Lumb har spillet fodbold i fire lande, men kun i Danmark har han haft succes. Alligevel vil han gerne af sted igen.

Michael Lumb er kun 25 år, men han har allerede prøvet at tørne ud for klubber i Danmark, Rusland, Holland og Tyskland. I øjeblikket er han som bekendt hjemme under vante himmelstrøg i Slagelse, hvor oprykkerne fra FC Vestsjælland hentede ham til før sæsonen på en fri transfer fra tyske Bochum. Midtvejs i sæsonen har indsatsen været særdeles godkendt for venstre backen.

Og det faktum har givet den tidligere landsholdsspiller mod på endnu et ophold udenfor Danmarks grænser, selv om succsen altså mildest talt har været begrænset i de klubber, han har været i - først og fremmest Zenit Skt. Petersborg, som var klubben der hentede Michael Lumb i AGF i 2010.

- Jeg nyder at være tæt på familie og venner igen. Og når jeg har det godt uden for banen, præsterer jeg også godt på banen. Og jeg har da stadig ambitioner om at komme til udlandet igen, siger Michael Lumb ifølge Ritzau.

Michael Lumb underskrev i sommer en to-årig aftale med FC Vestsjælland.