Pellegrini: Fulham-kamp ugens vigtigste
Illustration
Premier League

Pellegrini: Fulham-kamp ugens vigtigste

Den kommende uge byder på møder med Manchester United og Arsenal for Manchester City, men ugens vigtigste opgør for manager Manuel Pellegrini er dagens kamp mod Fulham.

Manchester City går en hård uge i møde. Lørdag møder holdet Fulham hjemme på Etihad Stadium, mens det tirsdag gælder Manchester United på udebane. Og om en uge gælder det Arsenal ligeledes på udebane.

Et hårdt program mod stærke modstandere, men for City-manager Manuel Pellegrini ligger den største udfordring allerede og venter lige om hjørnet. Dagens Premier League-kamp mod Fulham bliver af chileneren karakteriseret som ugens højdepunkt.

- Den vigtigste kamp i denne uge er mod Fulham. Det bliver en meget hård kamp. Vi tænker kun på Fulham, ikke på Manchester United.

Der er stort pres på Manchester City, der i øjeblikket ligger nummer fire i Premier League, men holdet har dog tre kampe i baghånden i forhold til førerholdet fra Chelsea. Selv tror Pellegrini også på, at holdet kan håndtere presset ved at skulle vinde de kampe, som man er efter de øvrige tophold.

- Jeg tror, det er muligt for os at vinde titlen. Men Chelsea, Arsenal og Liverpool kan også gøre det. Vi har været meget lige i hele sæsonen. Vi må se, hvilket hold der taber færrest point fra nu og til slutningen af sæsonen.

Manchester City har 60 point på fjerdepladsen for 27 kampe, Arsenal og Liverpool har begge 62 point for 29 kampe og Chelsea fører Premier League med 66 point for 30 kampe.