Vigtig sejr til Simon Poulsen og Alkmaar
Benelux

AZ Alkmaar og Simon Poulsen tog i dag en vigtig sejr i den hollandske Æresdivision med 2-1 over PEC Zwolle.

AZ Alkmaar tog her til eftermiddag en vigtig sejr i Æredivisionen, da PEC Zwolle blev besejret med 2-1. Simon Poulsen var med i alle 90 minutter på sin vante plads på venstre back.

Kampen var nærmest afgjort efter et kvarters spilletid. Steven Berghuis gjorde det først til 1-0, før Nemanja Gudelj fordoblede føringen. Mustafa Saymaks reducering kort før pausen viste sig kun at have kosmetisk betydning, og med de tre point skaber Alkmaar et hul i tabellen til netop Zwolle, der nu har seks point op til Alkmaar på syvendepladsen i den hollandske Æresdivision.

Den tidligere AGF-topscorer Aron Johansson blev undervejs i opgøret skiftet ud til fordel for Denni Avdic, som har en fortid i Brøndbys ungdomsafdeling.