Leon Andreasens træner én kamp fra fyring
Illustration
Bundesliga

Leon Andreasens træner én kamp fra fyring

Tayfun Korkut får sparket i Leon Andreasens Hannover, hvis holdet ikke vinder på lørdag mod Hamburger SV.

Da Hannover 96' spillerbus i går aftes returnerede til HDI Arena efter 3-0 nederlaget til lokalrivalerne Eintracht Braunschweig, blev de mødt af hundredevis af arrige fans, der ikke var tilfreds med præstationen og med resultaterne i de seneste uger, hvor Hannover er dumpet foruroligende tæt på nedrykningsstregen.

Fansene kastede ølkrus, fyrværkeri og andet kasteskyts mod bussen og mod træner Tayfun Korkut, der forsøgte at dysse de vrede tilhængere ned ved at tale til dem i en megafon. Netop Korkut overtog i vinterpausen træneransvaret fra Mirko Slomka, men i følge Bild har Korkut nu kun én chance tilbage, hvis han skal blive i jobbet. Og kuriøst nok så er det opgøret den kommende weekend hjemme mod Hamburger SV, der har ansat netop Slomka som træner, der kommer til at afgøre Korkuts skæbne.

Klubchef Martin Kind har angiveligt allerede linet kandidater op som Korkuts afløser. Hans Meyer, Ewald Lienen og Bruno Labbadia skulle allere være i spil til at få jobbet, hvis det kikser mod HSV på lørdag.

Hannover 96 har tabt fire kampe i træk og kun vundet én af deres seneste ti Bundesliga-kampe. Midt i hele Hannover-moradset står danske Leon Andreasen, der ikke spillede i starten under Korkut, men siden har fundet vej til startopstillingen. Danskerens kontrakt med de grønblusede fra delstaten Niedersachsen udløber efter denne sæson.