Mourinho vil bruge Luiz-millioner på Varane
Illustration
Premier League

Mourinho vil bruge Luiz-millioner på Varane

David Luiz skifter til Paris SG, og José Mourinho vil bruge pengene til at lukke hullet med Real Madrids Champions League-vinder Raphael Varane.

Chelsea har fået større transfermuskler, efter de har solgt David Luiz til Paris SG for 460 millioner kroner, og de penge har London-klubben tænkt sig at bruge på sommerens transfermarked.

I følge Daily Mirror har José Mourinho udpeget Rapahel Varane, som han selv opfandt som topspiller i sin tid i Real Madrid, med hvem han i lørdags vandt Champions League-titlen.

Chelsea skulle allerede have haft repræsentanter i Madrid for at teste Reals villighed til at lytte til tilbud på Varane, som Mourinho ser som den ideelle afløser for David Luiz.

Indtil videre har den ambitiøse portugisiske manager allerede forstærket truppen frem mod næste sæson med St. Etiennes Kurt Zouma, men Mourinho går altså efter en defensivspiller mere, og her er Varane tilsyneladende førstevalg, mens Portis Eliaquim Mangala og Romas Mehdi Benatia skulle være de næste på ønskelisten.