Sønderjyske-træner beklager kritik af dommer
Illustration
Superliga

Sønderjyske-træner beklager kritik af dommer

SønderjyskE-træner Lars Søndergaard siger undskyld for sine Twitter-kommentarer rettet mod dommer Anders Poulsens indsats i weekendens kamp mellem FC København og Randers FC.

Lars Søndergaard er som bekendt træner for SønderjyskE men er nu havnet i en prekær situation, hvor han beklager at have brokket sig over dommer Anders Poulsens indsats i weekendens kamp mellem FC København og Randers.

Under kampen skrev Lars Søndergaard på sin Twitter-profil:

- Anders Poulsen ??? Undlader rødt til Gislason, derefter billigt straffe. Skal han dømme i Kbh??

Efterfølgende fulgte Lars Søndergaard op med en uddybning:

- knæ ført op i hovedet på Fischer, iøvrigt efter eftertackling. Efter min mening mindst gult og rødt kan gives!

Kommentarene falder i forlængelse af den store fokus som Anders Poulsen fik, da Daniel Agger slap for videre tiltale efter sin knæhøje stempling mod AaB's Kasper Risgård i den forrige spillerunde i Superligaen.

Nu har kritikken så ramt Lars Søndergaard som en boomerang, og han beklager via Sønderjyskes hjemmeside sit twitter-udfald:

- Det er vigtigt for mig at understrege, at mine kommentarer på Twitter ikke skal opfattes således, at jeg stiller spørgsmål ved Anders Poulsens integritet som dommer i superligaen.

- Det har på intet tidspunkt været hensigten, at mine kommentarer skulle opfattes som et personangreb, og det vil jeg gerne beklage over for Anders Poulsen.

- Min hensigt var at få en debat om dommerkendelser, som i flere tilfælde har været tvivlsomme, hvilket efterfølgende har haft konsekvenser for udfaldet af kampe. Det fik jeg ikke formuleret i mine udtalelser på Twitter, og det vil jeg igen gerne beklage, lyder det fra Lars Søndergaard.