Stor krise i Bayern: Hele lægestaben siger stop
Foto: Matthias Schrader/POLFOTO
Bundesliga

Stor krise i Bayern: Hele lægestaben siger stop

Det blev for meget for Bayerns holdlæge at skulle bære skylden for et nederlag i Champions League. Nu har han sagt op.

Bayern München løb onsdag aften ind i et meget overraskende nederlag til Porto i kvartfinalen i Champions League på 1-3 i udekampen. Det medførte efter kampen, at lægestaben i Bayern fik en del af skylden for nederlaget.

Det gjorde de fordi holdet var uden spillere som Arjen Robben, Franck Ribery, David Alaba, Javi Martinez og Mehdi Benatia som var ude med skader, ligesom at Bastian Schweinsteiger og Holger Badstuber også har siddet ude med længere skader på det seneste.

Det har den 72-årige læge-legende i Bayern München Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt ikke ville finde sig i. Derfor har han med øjeblikkelig virkning sagt op i Bayern München ligesom resten af den medicinske stab har sagt Auf wiedersehen.

- Efter nederlaget til Porto fik den medicinske stab skylden for nederlaget. Tillidsbåndet er nu ødelagt, fortæller Müller-Wohlfahrt i en erklæring. Han regnes desuden for at være blandt de bedste fodboldlæger i verden.

Müller-Wohlfahrt har tidligere sagt op i Bayern München. Det skete i 2008-09-sæsonen, hvor det var Jürgen Klinsmann, der var ved roret i klubben. Her blev den tyske læge dog overbevist om at komme tilbage.

Den tyske mesterklubs pressechef Markus Horwick har desuden udtalt til Sport1, at opsigelsen kommer som en stor overraskelse for hele klubben.