Optakt: FC Nordsjælland - Hobro IK
Superliga

Optakt: FC Nordsjælland - Hobro IK

FC Nordsjælland er inde i en skidt stime, mens Hobro IK er sikre på overlevelse. De to hold mødes mandag i Farum.

Kampfakta:
Spillested: Farum Park
Dommer: Benjamin Helm Svedborg
Kampstart: Mandag klokken 13.00 
På tv: Mandag klokken 13.00
Twitter: #fcnhob
 
Holdnyt:
FC Nordsjælland: 
Olafur Kristjanssons tropper er inde i en skidt periode. I løbet af de seneste syv kampe, er det blevet til seks nederlag og kun én sejr: 1-0 på hjemmebane over Silkeborg. Al snak om Europa bør være skrinlagt, og Farum-holdet skal nu forsøge at kæmpe sig tilbage i top seks her tre år efter mesterskabet kom i hus. 
 
Ifølge FC Nordsjællands website er der ingen skadede spillere, så træneren har frit valg på alle hylder.  
 
Hobro IK:
Der var meget at glæde sig over i Hobro torsdag aften. Den lille klub fra Nordjylland er helt og aldeles sikker på at overleve i Superligaen, så resten af sæsonen kan nu gå med en vild jagt på en sensationel fjerdeplads, der vil give adgang til Europa League. 

Der ud over er man godt i gang med at opruste til den nye sæson, da både Kasper Poulsen og Morten Beck har skrevet under på kontrakter og kommer til fra henholdsvis AGF og Silkeborg IF.

 
Til kampen mod FC Nordsjælland er der tvivl i Hobro-lejren om Jacob Tjørnelund, Jesper Bøge og Quincy Antipas, så nordjyderne kan komme til at spille i en decimeret opstilling igen – men det gav såmænd sejr mod Randers, så det behøver ikke være en hindring. 
 
Karantæne:
FC Nordsjælland: Ingen
Hobro IK: Ingen
 
Superliga-form:
FC Nordsjælland: V-T-T-T-T
Hobro IK: U-T-U-T-V
 
Bud på startopstillinger:
FC Nordsjælland (4-3-3): Jensen – Ticinovic, Gregor, Maxsø, Mtiliga – Thorarinsson, Petry, Vingaard – Bech, Marcondes, John 
 
Hobro IK (4-5-1): Rask – Hastrup, Egholm, Justesen, Ingeman – Mikkelsen, Hansen, Jessen, Thomsen, Hvilsom – Beckmann 
 
Vidste du, at...:
Hobro har fået point mod alle hold i Superligaen i denne sæson. Indtil videre er det blevet til 0-0 og en 1-0-sejr over FC Nordsjælland i sæsonens to første indbyrdes kampe. 
 
Dom:
FC Nordsjælland er i problemer for tiden, mens Hobro kan spille frit og med den gejst og glæde, der har kendetegnet holdet gennem hele sæsonen. Hobro virker i det hele taget som en mere sammentømret enhed end FC Nordsjælland, så vi tror på en sejr til gæsterne. 1-2.