Stadig tysk interesse for FCN-profil
Foto: Jens Dresling/Polfoto
Superliga

Stadig tysk interesse for FCN-profil

Uffe Bechs navn er angiveligt stadig på blokken i tysk fodbold, hvor en oprykkerklub nu senest synede den talentfulde kantspiller.

22-årige Uffe Bechs forår startede med en skade, men siden er den talentfulde U/21-landsholdsspiller så småt kommet tilbage i omdrejninger, og selv om han ikke har fundet nettet så hyppigt som i efteråret, har han stadig scoret tre gange for FC Nordsjælland, der senest vandt med 4-2 hjemme over Hobro.

I vinter var Uffe Bech et emne i flere udenlandske klubber - især i Tyskland og Mainz, hvor daværende træner Kasper Hjulmand havde et godt øje til danskeren. Nu kan Bech så se frem til et sommervindue, hvor der igen kommer til at være udenlandsk interesse.

Ifølge Ekstra Bladet var Darmstadt fra 2. Bundesliga på plads, da FCN besejrede Hobro med 4-2, og det var for at syne Uffe Bech. Darmstadt spillede i sidste sæson i 3. Bundesliga og rykkede op på et hængende hår. I år har klubben skabt en ny sensation ved at rykke i Bundesligaen, når næste sæson spilles. Og det kan måske være med dansk blod på holdet, at Darmstadt tager hul på Bundesliga-eventyret næste sæson.

- Mainz var interessant, fordi Kasper Hjulmand var træner, men det blev ikke til noget. I vinter valgte jeg at sige nej til FC Midtjylland, fordi jeg mener, at mit næste skifte skal være til udlandet, siger Uffe Bech til Ekstra Bladet.

Målet mod Hobro var Uffe Bechs 10. scoring i sæsonen - og han ligner et sikkert kort, når Jess Thorup udtager den U/21-landsholdstrup, der skal spille U/21-EM i Tjekkiet.