Götze sender gave til fan efter FIFA-afbrænder
Bundesliga

Götze sender gave til fan efter FIFA-afbrænder

En tilhænger af tyske Bayern München havde næppe regnet med den respons, han fik fra selveste Mario Götze efter et opslag på klubbens Facebook-side.

FC Bayern München er blandt verdens mægtigste klubber, men det betyder ikke, at stjernerne har mistet jordforbindelsen. Det kan klubbens fan Mario Thissen skrive under på efter et opslag på klubbens Facebook-side, hvor han nok ikke selv havde regnet med den respons, han skulle få. 

Mario Thissen havde spillet FIFA på sin playstation, hvor Bayern-spilleren Mario Götze havde brændt et straffespark i overtiden. Dette fik den unge tilhænger til at gå amok, hvorefter han kastede sin controller ind i væggen. Da denne gik i stykker tog Mario Thissen humoristisk kontakt til Bayern på klubbens Facebook-profil. 

Her bad tilhængeren klubben give besked videre til Mario Götze om, at han skyldte 49 euro for en ny controller. Hvad han dog ikke havde regnet med var, at Götze selv kort efter svarede på opslaget: 

- Hej Mario. At brænde et straffespark efter 90 minutter er ekstremt irriterende. Alle ville blive frustrerede over det, og det forstår jeg godt. Jeg kan dog ikke forstå, hvorfor du ikke satte Thomas Müller til at tage det. Du kan dog ikke bare kaste din controller væk, for det hjælper ikke så meget. Jeg forbereder en lille pakke til dig, og jeg lover, at jeg scorer næste gang. De bedste hilsner fra Mario Götze, skrev Bayern-stjernen tilbage. 

Hvad der venter i pakken fra Götze vides endnu ikke, men mon ikke den unge tilhænger er blevet lidt ekstra fan af den tyske landsholdsspiller.