Tyrkere lejer Chelsea-wing
Premier League

Tyrkere lejer Chelsea-wing

Trabzonspor lejer Marko Marin i Chelsea i en aftale gældende for resten af sæsonen.

Konkurrencen er hård i Chelsea, hvor især midtbanen er svær at komme ind på. Dette har 26-årige Marko Marin gennem flere sæsoner måtte sande, og det er resulteret i flere lejeaftaler. Klubber som Fiorentina, Sevilla og Anderlecht har alle nydt godt at Marin, der dog atter er tilbage på Stamford Bridge. 

Her er der dog heller ikke denne gang udsigt til spilletid. Chelsea-manager José Mourinho har denne sommer varslet oprydning i sin trup, men Chelsea afviser endnu et salg af Marin, der dog på ny er på vej på en lejeaftale. Tirsdag kunne den tyrkiske storklub Trabzonspor bekræfte, at man har lejet Marin på en aftale gældende resten af indeværende sæson. 

- Vores wing Marko Marin skal tilbringe sæsonen 2014/2015 på en lejeaftale hos Trabzonspor. Herefter vender han som udgangspunkt tilbage, men Trabzonspor for klausul på et køb, skriver Chelsea FC i en pressemeddelelse tirsdag. 

Marko Marin er ikke den eneste spiller, Chelsea FC har sagt farvel til tirsdag. Tidligere på dagen kunne klubben melde, at Juventus har hentet Juan Cuadrado, der er blevet sat yderligere tilbage efter indkøbet af Pedro. 

Netop Pedro fik en stor debut for London-klubben i weekenden, da han scorede i udekampen mod West Bromwich.