FCV snød Lyngby
1. division

Lyngby er tilbage på førstepladsen i Bet25 Ligaen, selvom topholdet smed point til FC Vestsjælland.

Lyngby have meget at spille for, at holdet søndag gæstede bundproppen fra FC Vestsjælland. Førstepladsen mistede man lørdag, men med point i Slagelse kunne denne vindes tilbage. Kampen var da også tæt på at resultere i tre points til favoritterne, der dog blev snydt af FC Vestsjælland helt til sidst.

Første halvleg var en ganske kedelig affære for de fremmødte. Chancerne var få, mens der for alvor var tale om en nervøs kamp fra begge mandskaber. Derfor lykkedes det ingen af de to hold at få hul før pausen.

I anden halvleg kom Lyngby stormende ud. Gæsterne lagde Alka Superliga-nedrykkerne under pres, og det gav pote. Med lidt under en halv time igen smed Lasse Fosgaard et godt indlæg ind i feltet, som Frederik Gytkjær bragede i nettet til 0-1. En føring der fik lov at holde helt frem til de døende minutter, hvor FCV dog reddede det ene point. Nikolaj Hansen nåede højest, og headede vikingerne fra Slagelse på 1-1.

Cifrene fik lov at stå, og dermed er Lyngby tilbage på førstepladsen i Bet25 Ligaen. Her er FC Vestsjælland endnu uden sejr i ti kampe.

I Fredericia kom værterne på hårdt arbejde hjemme mod HB Køge. To udvisninger i anden halvleg skabte pres, men hjemmeholdet fik trods dette 0-0. Oprykkerne fra FC Helsingør tog på ny point, da AC Horsens blev sendt hjem med 1-1 efter en udligning fra Thomas Kortegaard.

Silkeborg IF skuffede med 2-2 i Roskilde, mens Næstved på eget græs tabte til Skive efter en træffer rundet 63 minutter.