Hobro færdige i pokalen efter marathonkamp
Foto: Dannie Rosenkrantz - Hobro IK
Generelle

Hobro færdige i pokalen efter marathonkamp

FC Roskilde ekspederede tirsdag Hobro ud af DBU Pokalen efter sejr på 7-6 i straffesparkskonkurrence.

Hobro IK listede sig videre i pokalturneringen i 2. runde, da Vejle Boldklub blev besejret efter straffesparkskonkurrence. Nordjyderne var ved den lejlighed heldige at tage fra Nørreskoven med en billet til næste runde i bussen.

Held var der også brug for denne tirsdag, da Hobro mødte FC Roskilde fra 1. division, men i dette tilfælde slap det op for Jonas Dals tropper. For anden pokalkamp i træk måtte Hobro ud i straffesparkskonkurrence, og denne gang tilsmilede lykken ikke Superliga-mandskabet, der tabte 6-7 i duellen fra 11 meter.

De første 90 minutter bød ikke på scoringer, og da der heller ikke blev fundet vej til netmaskerne i forlænget spilletid, skulle det hele afgøres i en nervepirrende straffesparkskonkurrence.

Her tillod Hobros Jung-Bin Park og FC Roskildes Jesper Bech sig at misbruge, men da begge hold scorede på de øvrige fire spark, tegnede det til at blive en lang aften. Ronald Pfumbidzai bragte Hobro foran 6-5, men gode, gamle Anders Møller Christensen svarede tilbage og udlignede til 6-6. På det efterfølgende spark brændte Christoffer Østergaard for Hobro, og så kunne Stefan Nielsen sikre FC Roskilde videre avancement med sit mål til 7-6.

FC Roskilde møder i ottendedelsfinalen FC Midtjylland.