Dagens Spilforslag - Real Madrid hævner sig
Spil

Dagens Spilforslag - Real Madrid hævner sig

En udesejr til Real Madrid er blandt de fem spilforslag, som Gambleren har set nærmere på til onsdag aften

Onsdag 18.30
Rapid Wien - Mattersburg over 3 mål, 30 units
Odds 1,87 bet365

Der er scoret mindst tre mål i 11 af Rapids seneste 12 hjemmekampe i ligaen, og der har været monster-meget gang i dén i deres opgør mod Mattersburg i denne sæson. Det første møde med Rapid som hjemmehold sluttede 4-2 til gæsterne, og da Rapid så var udehold vandt de 6-1. Mattersburg kampe mod ligaens bedste hold har været særdeles målrige med 2-2, 1-5 og 1-2 mod Austria Wien, 2-1 og 2-4 mod Salzburg og så de førnævnte mod Rapid. Vi vover pelsen på, at det fortsætter i denne skure.

Onsdag 20.00
Celta Vigo - Villarreal (asian handicap +0,25) 2, 44 units
Odds 2,00 bet365

Celta vandt den omvendte kamp, men styrkeforholdet synes skiftet tilpas meget, at favoritværdigheden synes vippet ganske markant over til Celtas side. Villarreal er 11 point foran i tabellen, og selvom Celta går ind til kampen med to sejre i træk, er Villarreal uden nederlag i 13 ligakampe. De har holdt nullet i de seneste fem i træk, og Celta har på intet tidspunkt i denne sæson vundet tre ligakampe i streg. Villarreal har blandt andet holdt både Bilbao, Atletico Madrid og Real Madrid til nul i denne serie, og mod de to førstnævnte på udebane. De har ikke tabt de seneste fire besøg i Vigo, og Gambleren jagter fem på stribe.

Onsdag 20.00
Bayern München - Mainz (asian handicap +3) 2, 59 units
Odds 1,49 Unibet

Ved sejr på et eller to mål, uafgjort eller udesejr giver ovennævnte spil odds 1,49 i gevinst. Ved sejr på tre mål gives indskuddet retur. Ingen af Bayerns seneste 11 sejre var på mere end tre mål, og faktisk har de kun vundet med tre overskydende mål én gang i denne serie. Mainz har aldrig tabt med mere end tre mål i München, og har sjældent været bedre end nu, hvor de fra femtepladsen kun har tre point til tredjepladsen. 

Onsdag 20.00
B.M. Gladbach - Stuttgart (0-1) 2, 49 units
Odds 1,80 bet365

Videre til noget der ligner en lidt større satsning, for Gladbach har set stærke ud på eget græs igennem lang tid, mens Stuttgart har det svært på udebane mod rækkens bedre mandskaber. Til dem hører Gladbach, hvorfor et-tallet ser åbenlyst ud, men grunden til at jeg tager chancen den anden vej skyldes den indbyrdes historie.

Hvorfor det så end forholder sig således, er Stuttgart glade for at spille i Gladbach, hvor de ikke har tabt deres seneste ni besøg. I den tid har Stuttgart masser af gange været bundhold med rø*** i vandskorpen, mens Gladbach i hvert fald i sidste sæson var tophold. Nu ser Stuttgart bedre ud end længe set, og de vil være opsatte på at svare igen på skuffelsen i weekenden. Jeg tager sgu chancen.

Onsdag 21.00
Levante - Real Madrid (asian handicap -1) 2, 49 units
Odds 1,78 Unibet

Levante har fire nederlag i fem kampe. Alle på mindst to overskydende mål, og de har mødt tre af holdene i top fem i denne serie. Real har vundet de seneste otte indbyrdes opgør, de seneste fire til nul med sammenlagt 13-0.