Hjulmand vil have smilet frem hos Moberg Karlsson
Foto: FCN
Superliga

Hjulmand vil have smilet frem hos Moberg Karlsson

David Moberg Karlsson mangler af og til lysten til at spille fodbold, og det er noget, han arbejder på sammen med Kasper Hjulmand.

David Moberg Karlsson har tidligere vist, at han kan gøre en forskel for FC Nordsjælland, når han er på toppen, men svenskerens problem er, at det er han alt for sjældent. I 36 Superliga-kampe for Farum-klubben har den tidligere Sunderland-spiller scoret fire mål, hvilket må siges ikke at være alverden. Bemærkelsesværdigt er det desuden, at de fire mål faldt i fire kampe i træk i marts/april sidste år.

I denne sæson har David Moberg Karlsson spillet 11 kampe uden at score, og han medgiver, at han af og til er kørt lidt træt i tingene. Det er også noget, FCN-træner Kasper Hjulmand har noteret sig.

- Han har måske set, at jeg har set lidt surt ud en gang i mellem. Det har også noget at gøre med, at man måske ikke har haft den store selvtillid, og at fodbold ikke har været så sjovt, efter jeg var i England. Hjulmand har flere gange haft fat i mig og sagt, at jeg skal smile og have det sjovt, når jeg spiller. Så spiller man bedre. Det har jeg prøvet at tage til mig og spiller med glæde i kampene, siger David Moberg Karlsson til sn.dk.

FCN og David Moberg Karlsson får i aften besøg af FC Midtjylland.