Angel Di Maria sikrede Argentina afgørende 2-1-sejr i sydamerikansk topkamp
Generelle

Angel Di Maria sikrede Argentina afgørende 2-1-sejr i sydamerikansk topkamp

Angel Di Maria og Gabriel Marcado sikrede Argentina en afgørende 2-1-sejr over Chile i kvalifikationsturneringen frem mod VM i 2018

Ecuador, Uraguay og Paraguay topper den sydamerikanske VM-kvalifikation, hvor Argentina, Brasilen, Chile og Columbia følger efter i kampen om forbundets fem billetter til 2018-slutrunden i Rusland.

Natten til fredag dansk tid mødtes Argentina og Chile hos sidstnævnte, og det var altså to hold, der begge havde brug for point for at nærme sig de fem øverste pladser. Argentina startede med Sergio Aguero, Lionel Messi og Angel Di Maria, mens Alexis Sanchez var største stjerne for det chilienske hjemmehold, hvor Arturo Vidal ikke var med, og det skulle blive den sidstnævnte argentinske profil, der fik en hovedrolle. 

Efter Felipe Gutierrez havde bragt værterne foran efter 10 minutter, var det således Angel Di Maria og siden Gabriel Marcado, der inden for det efterfølgende kvarter både fik udlignet og bragt gæsterne foran. Den føring bevarede man frem til slutfløjtet, og så fik man sig altså en vigtig sejr til regnskabet, hvor man nu har spillet sig ind på den fjerde af de fem VM-pladser.