Martin Hansen: Vil ikke huskes for hælscoring
FC Nordsjælland
Benelux

Martin Hansen: Vil ikke huskes for hælscoring

Martin Hansen bliver ofte mindet om sit mindeværdige hælmål mod PSV, men han vil hellere huskes som en dygtig målmand for ADO Den Haag.

ADO Den Haags danske keeper Martin Hansen vil sent blive glemt i Holland, og det skyldes en bestemt episode i et opgør mod PSV Eindhoven i august sidste år. Her sikrede målmanden sin klub et enkelt point i overtiden, da han scorede et uforglemmeligt mål med hælen.

Det er et mål, der stadig klæber sig til den tidligere FC Nordsjælland-keeper, og selv om han er glad for scoringen, er det andet, han helst vil huskes for.

- Jeg bliver stadig jævnligt mindet om mit mål mod PSV, men jeg foretrækker at blive husket for at være en god målmand end at være berømt for et enkelt mål med hælen, siger Martin Hansen til Haag Sport TV.

Keeperen er fast mand i ADO Den Haag, men han har aldrig været inde omkring det danske landshold. Det har et landstrænerskifte og flere skader på målmandsposten ikke ændret på.

- Desværre er jeg ikke på landsholdet, men jeg havde alligevel meget at lave i løbet af mine fridage, siger Martin Hansen om den netop overståede landskampspause.

Martin Hansen har for nylig forlænget sin kontrakt med ADO Den Haag.