Borring sikrede Brøndby sejren over 2. divisions-hold

Jonas Borring stod for kampens afgørende mål, da Brøndby her til aften besejrede Næsby med 2-1 i en venskabskamp.

Brøndby er i fuld gang med at forberede sig til den kommende sæson, hvor Alexander Zorniger har varslet, at der vil blive lagt fokus på aktion, aktion, aktion. Altså skal mandskabet fra Vestegnen konstant angribe og forsvare med et højt pres. I dag skulle klubben fra Vestegnen spille en venskabskamp mod Næsby på Næsby Stadion.

Efter fem minutter afleverede Pukki bolden til Stückler, der imidlertid ikke var skarp nok i situationen. Blot to minutter senere var Greko også tæt på, men fløjens forsøg blev ikke sparket i nettet. Tre minutter senere fik Hjulsager bolden og afsluttede, men Næsby-målmanden fik reddet.

Efter knap en halv times spil bragte Brøndby sig i front. Det skete, da Teemu Pukki afleverede bolden til Johan Larsson, som flugtede bolden i modsatte hjørne med indersiden. Et flot mål. To minutter før halvleg fik Greko igen en fin mulighed efter en skøn aflevering fra Hjulsager, men Greko sparkede en anelse over mål.

I kampens 63. og 67. minut fik Wilczek fine tilbud, men begge forsøg blev ikke udnyttet af polakken. Få minutter senere udlignede Næsby ved Nick Ragus. Ragus kom alene igennem med Toppel og sparkede bolden i det fjerneste hjørne.

Men Brøndby vandt kampen ved Jonas Borring, som kom først på et indlæg fra David Boysen. Målet faldt seks minutter før slutfløjt.

Der var 2350 tilskuere inde at overvære kampen på Næsby Stadion.