Wimbledon - Finale herrer
Spil

Wimbledon - Finale herrer

Kan Andy Murray vinde sin anden Wimbledon-titel, eller kan det canadiske fyrtårn Milos Raonic snyde ham for endnu en Grand Slam-titel? Søndag eftermiddag gives svaret

Milos Raonic - Andy Murray under 45,5 partier, 50 units
Odds 1,44 Unibet

De spillede fem sæt i Australian Open i januar, og gentager det sig, kommer vi sandsynligvis over 45 partier, men Raonic har allerede været igennem to fem-sættere. Jeg tror ikke på, at det bliver tre af slagsen. Murray har været virkelig skarp igennem hele turneringen, hvilket Raonic selvsagt også har været, siden han står i finalen, men Murray har mødt nogle mesterservere som Tsonga og Kyrgios, ligesom en Berdych ikke just har en lille serve, og kun i sin 5-sæts-kamp mod Tsonga landede han på 46 partier. De spillede 32 partier på 3 sæt i Queens lige før Wimbledon. Selv hvis et fjerde sæt her bliver en tie break, ryger man ikke over 45. Jeg tager chancen.

Milos Raonic - Andy Murray (0-7,5 esser) 1, 10 units
Odds 1,80 Unibet

Som sagt mødtes de for nylig i finalen i Queens, hvor Murray vandt 2-1 i sæt. Raonic vandt dog 14-6 i esser, mens han til Australian Open i januar vandt 23-9 i esser. Han BOMBER esser af sted, mens det ikke bliver til helt så mange for Murrays vedkommende.

Milos Raonic - Andy Murray (0-3,5 dobbeltfejl) 1, 10 units
Odds 1,80 Unibet

Til gengæld laver canadieren også flere dobbeltfejl under normale omstændigheder. Det endte 3-1 til Raonic i dobbeltfejl, da de mødtes for nylig i Queens, på tre sæt, og 8-2 i hans favør i januar i Melbourne. Raonic lavede 11 dobbeltfejl mod Federer i semifinalen, mens Murray har lavet fem i sine seneste fem kampe.