Dagens spilforslag - Randers-angribere sparker ved siden af
Spil

Dagens spilforslag - Randers-angribere sparker ved siden af

Dagens spilforslag tager fat i dagens eneste Superliga-kamp.

Spilstop 19.00
FC Midtjylland – Randers - Randers scorer ikke, 22 units
Odds 2,25, Bet 365

I mangel af kamp-udvalg kommer dagens spilforslag fra Superligaen - en liga, jeg sjældent rører, for der findes ikke mange ligaer, der er så uforudsigelige. Bare se indtil nu. FCN vinder stort i Viborg, Horsend får point fra AaB, og AGF vinder i SønderjyskE.

På den baggrund vil jeg ikke kaste mønt efter en FC Midtjylland-sejr til odds 1,72. Så jeg har kigget lidt på udvalget og fundet et bet, jeg mener, godt kan forsvares.

I sidste sæson havde FC Midtjyllands det næst-stærkeste forsvar, på hjemmebane havde de det bedste forsvar, og i de seneste seks kampe - dog inklusiv træningskampe - har hverken Randers, Skive, Horsens, Vaduz og to gange Sudova scoret mod dem. Ja, vil nogle så sige, "det er jo heller ikke verdens bedste hold de har mødt". Nej, men på den anden side er Randers ikke så meget bedre.

Randers har altid haft store problemer, når de på Heden spiller mod FC Midtjylland. De seneste 10 kampe har resulteret i ni nederlag og et enkelt uafgjort, og i fire af kampene har Randers ikke scoret.

Jeg synes godt, at det kan forsvares at smide penge efter, at Randers ikke scorer, for på den måde har vi dækket en smule uforudsigelig af, hvis den skulle ende 0-0.

Randers scorer ikke i kampen belønnes med odds 2,25 hos Bet 365.

Hent din bonus på 1000 kroner her.