Van Persie hylder specielle Rashford
Foto: Getty Images
Premier League

Van Persie hylder specielle Rashford

Den tidligere Manchester United-angriber Robin van Persie mener, at unge Marcus Rashford har en stor fremtid foran sig.

Teenagesensationen Marcus Rashford fik tilbage i foråret debut for Manchester United i en Europa League-kamp mod FC Midtjylland. Sidenda har den unge englænder ikke set sig tilbage og i denne sæsoner har han fået masser af spilletid for Manchester United.

Tilliden fra manager Jose Mourinho har medført en del scoringer fra den 19-årige englænder, der alene i september måned har scoret i Uniteds kampe mod Watford, Leicester og Northampton.

De mange mål betød, at han fik prisen som Månedens Spiller i september i Manchester United. Tidligere har store personligheder som Nicky Butt, Alan Shearer og Michael Owen været ude og hylde Marcus Rashford for sine præstationer i den røde trøje.

Nu modtager englænderen også roser fra den tidligere hollandske landsholdsspiller- og Manchester United-angriber Robin van Persie, der scorede 48 mål i 86 kampe for De Røde Djævle. Den nuværende Fenerbache-angriber mener, at Marcus Rashford kan blive en dominerende faktor for Manchester United de kommende år:

- Marcus Rashford ligner en meget speciel spiller. Han har noget helt særligt over sig. Han er altid meget fokuseret og prøver hele tiden at finde en måde at score mål på. Han er en ung og spændende spiller, som kan gå en rigtig stor fremtid i møde, siger Robin van Persie til MUTV.