Video : Tipsbladet
Superliga

Startdebutant glad for sejr mod Randers

Doneil Henry fik i går sin første kamp fra start for AC Horsens, da klubben slog Randers 1-0 på mål af André Bjerregaard.

AC Horsens havde i går valgt at sætte anfører Mathias Nielsen op på den centrale midtbane fra hans normale position som midterforsvar. Det gav plads til lejesvenden Doneil Henry, der er lejet i West Ham, som fik sin første kamp fra start for klubben efter at have set spilletid som indskifter i AC Horsens seneste to opgør.

Det var en tilfreds Henry, der efterfølgende kunne gøre status over kampen, hvor han spillede sammen med Bubacarr Sanneh i samtlige 90 minutter.

- AC Horsens spiller på en meget anderledes måde, end jeg har været vant til, men jeg fandt ind i et fint samarbejde med Bubacarr Sanneh. Kampen mod Randers var et fint første skridt for mig, siger Doneil Henry til Horsens Folkeblad.

Cheftræner Bo Henriksen har været påpasselig med at give Doneil Henry en startplads tidligere, fordi han ikke har haft mulighed for at træne med spilleren i det centrale forsvar tidligere på grund af Henrys tid med det canadiske landshold. 

Henry og Horsens vandt kampen mod Randers med 1-0 på mål af André Bjerregaard.