Riddersholm: Vi har taget gevaldige skridt i denne opstart
Foto: Allan Høgholm/Getty Images
Superliga

Riddersholm: Vi har taget gevaldige skridt i denne opstart

AGF-træner Glen Riddersholm er fortrøstningsfuld forud for et vigtigt forår i Superligaen.

Når AGF på søndag åbner Superliga-foråret med et opgør hjemme mod AaB, bliver det med et hjemmehold, der ifølge træner Glen Riddersholm har taget store skridt i den rigtige retning i forsæsonen.

Godt nok har resultatet svinget noget, men det er jo ikke det eneste, man bedømmer en opstart på, og Glen Riddersholm ser nogle gode ting, før det går løs i Superligaen, hvor AGF aktuelt er et af de hold, der kæmper i bunden.

- Jeg har en god mavefornemmelse. Ydmygt og med respekt for, hvor vi er, har vi stadig meget at gå på. Men vi har taget nogle gevaldige skridt i denne opstart. Truppen virker til at være i god harmoni og der er blevet arbejdet hårdt fysisk, hvor vi har flyttet os markante procenter på vores fysiske niveau. Og vi har fået lagt nogle lag på taktikken. Så samlet set står vi med et fornuftigt udgangspunkt, siger Glen Riddersholm til Stiften.dk.

Klubben hentede i januar kun Mikkel Rask i Viborg, og han blev erstatningen for A.J. Soares, der stoppede karrieren på grund af en hjernerystelse. Dermed er truppen stort set intakt, og den kontinuitet skal bringe klubben godt igennem foråret.

AGF ligger nummer 11 i Superligaen med 23 point før de sidste fem grundspilskampe - med syv point op til SønderjyskE, der ligger nummer seks, ser det svært ud for AGF at komme med i mesterskabsslutspillet.