Video : Tipsbladet
Skandinavien

Risgård: Det er lang tid siden sidst

AaB's erfarne midtbanespiller har længe været sat ude, men er på vej tilbage.

I gårsdgagens Pokal-kvartfinale mod FC Midtjylland kom Kasper Risgård på banen til sine første minutter i 2017. Veteranen kom ind med 20 minutter igen og var med til at brinde spænding tilbage i opgøret, da han med en følt indersige reducerede midtjydernes føring til 2-3.

- Jeg var selvfølgelig glad for at komme ind og få nogle minutter igen. Det er langt tid siden sidst. Jeg har kun spillet en træningskamp mod Hobro midt i januar og så 20 minutter mod Djurgården på træningslejren i starten af februar, siger Kasper Risgård til Nordjyske.

Efter at have siddet ude med en drilsk skade, som har sat ham tilbage af flere omgange, så føler Kasper Risgård så småt, at han er på vej mod bedre tider. Men selvom han var tilbage på holdet igår, så føler han sig stadig lidt slidt.

AaB møder på lørdag Viborg, hvor Kasper Risgård også står på spring for mere spilletid.

Nordjyderne fører for tiden nedrykningsspillets pulje 2 tre point foran Silkeborg. Alligevel mener Kasper Risgård, at der skal være fokus på de enkelte kampe, før de kan begynde at tænke på en eventuel kamp om kvalifikation til europæisk fodbold.