Video : Tipsbladet
Superliga

Spelmann bakker op om Riddersholm

AGF-midtbanemotor Martin Spelmann mener ikke, at det er trænerens skyld, at holdet ikke præsterer.

AGF løb ind i endnu et nederlag i går aftes, da de blev besejret 1-0 i Aalborg af AaB på mål af Rasmus Thellufsen.

Dermed ser det ud til, at AGF skal spille nedrykningskampe. Men ifølge Martin Spelmann, så hjæler det ikke at fyre Glenn Riddersholms.

- Jeg kan sige så meget, at der i spillertruppen er 1.000 procents opbakning til Glen. Det er ikke mindst hans skyld, at sammenholdet i truppen er fantastisk. Faktisk har jeg aldrig spillet i en klub, hvor der blandt spillere og ledere er så stor loyalitet. Men faktum er at vi i efterhånden lang tid har været forfulgt af uheld. Mod AaB havde vi et par håndfulde spillere siddende udenfor med enten karantæne eller skader. Det er blandt andet derfor, at det ikke går vores vej, siger han til BT.

Ifølge Glen Riddersholm, så er sammenholdet da også noget, som han har arbejdet på. At det ikke er lykkedes at få flere sejre og undgå nedrykningsspøgelset er et spørgsmål om held, mener altså både trænere og spillere i klubben.

Før gårsdagens kamp var AGFs sportdirektør Jacob Nielsen ude og sige, at de andre hold ville det mere end AGF, og efter kampen i går ærgrede det ham endnu engang, at AGF taber endnu engang, men ønskede ikke at forholde sig til, hvorvidt Glen Riddersholm er fyringstruet.

AGF møder på hjemmebane AaB igen på mandag.