Video : Tipsbladet
Superliga

Morten Duncan Rasmussen: Vi har forbedret os

AGF kom tilbage på sporet efter to nederlag, da de i mandags slog AaB med hele 4-0. I den kamp scorede Morten Duncan Rasmussen to gange.

Mandagens Superliga-kamp bød på oprejsning til AGF. Den aarhusianske klub slog AaB med hele 4-0 i en kamp, hvor Morten Duncan Rasmussen to gange i første halvleg fik sendt bolden i nettet. De tre point betyder, at AGF stadig har mulighed for at undgå nedrykningsspillet, fordi de nu har 31 point, mens de resterende hold i puljen, Viborg, Silkeborg og AaB, henholdsvis har 32, 35 og 37 point med to kampe tilbage.

Sejren kom efter to nederlag i træk til Silkeborg og netop AaB, men lige præcis hvad der var anderledes til denne kamp i modsætning til de seneste to, har AGF-angriberen svært ved at forklare.

- Det er svært at sige lige præcis hvorfor. Vi træner jo på træningsbanen hver eneste dag for at forbedre os, og det har vi gjort i forhold til de sidste to kampe. Jeg synes, at når man kigger på kampen, så er det fordi vi arbejder sindssygt hårdt defensivt, og det gør vi alle mand. Det er ligesom det, der gør, at vi får en god følelse af, at AaB har svært ved at komme til noget, og at vi selv kommer til chancer, som vi også får udnyttet, siger Morten Duncan Rasmussen til TV 2 Østjylland.

I sine to sidste kampe i gruppespillets pulje 2 møder AGF på udebane Silkeborg på mandag, mens Ceres Park den 6. maj danner ramme om det sidste opgør mod Viborg. Det kan afgøre, hvilke hold der ender i nedrykningsspillet.