Martin Pusic: Jeg vil ikke tilbage til FC Midtjylland
Foto: Getty Images
Superliga

Martin Pusic: Jeg vil ikke tilbage til FC Midtjylland

Martin Pusic, der fortsat er ejet af FC Midtjylland har ingen interesse i at vende tilbage til Superliga-klubben.

Martin Pusic har i forårssæsonen været lejet ud fra FC Midtjylland til den hollandske Æresdivisions-klub Sparta Rotterdam, hvor han blandt med to mål på sidste spilledag var med til at redde klubben fra nedrykning. 

Hvor den 29-årige angriber skal spille fodbold i næste sæson er fortsat uvis, men at tage tilbage til FC Midtjylland, hvor der fortsat er et halvt år tilbage af kontrakten, ligner ikke en løsning.  

- Jeg har også hørt, at FC Midtjylland ikke ønsker mig, og jeg har kun seks måneder tilbage af min kontrakt. Jeg kom til klubben, og vi blev mestre. Så jeg har været en del af holdet, da de fik de bedste resultater i klubbens historie. Jeg synes, vi havde en god tid sammen, men jeg tror, at det er godt, hvis vores veje skal skilles nu, siger Martin Pusic til bt.dk

I Holland har Sparta Rotterdam vist interesse for at tilknytte Pusic i løbet af sommerens transfervindue, og Pusic selv lægger heller ikke skjul på, at tiden i Holland har været glimrende. Men indtil videre afventer han og ser frem til, at transfervinduet åbner, så eventuelt interesserede klubber kan byde sig til overfor FC Midtjylland i forhold til en handel.

Martin Pusic scorede seks gange for Sparta Rotterdam i foråret.