Video : Tipsbladet
Superliga

AaB før FCK-møde: En svær udekamp

AaB skal forsøge at skaffe et resultat på udebane mod FC København.

Ikke siden nederlaget til FC Midtjylland 15. august 2014 har tabt FC København ikke en kamp i Parken i Superligaen. Det faktum skal AaB forsøge at rette op på i dag, når de gæster Parken i årets første Superligarunde.

Det er dog langt fra ”a walk in the park” for det nordjyske mandskab, som sidst vandt over FC København i ligaen for tre år siden.

Vi glæder os til at komme i gang med sæsonen. Vi starter ud med at møde Danmarks bedste hold og sidste sæsons mestre, så det er en svær udekamp for os. Deres hjemmebanestatistik har været ganske imponerende over de seneste næsten tre sæsoner. Det er en stor opgave for os, og vi er meget motiverede for at toppræstere, siger cheftræner Morten Wieghorst til AaB’s hjemmeside.

- Vi har forberedt os godt på opgaven og spillerne har arbejdet hårdt i opstarten. Vi ved, at vi skal have modet til at omfavne kampen og vise, hvad vi kan. Vi går ikke kun ind til kampen med en defensiv tankegang. Vi skal kunne true dem.

Jores Okore kan få officiel debut mod sin gamle klub, og Kristoffer Pallesen, Michael Lansing og Filip Lesniak, som alle også er kommet ind her til sommer, kan ligeledes få debut.

- Vi har fået fire nye spillere ind udefra, og de har allesammen givet et rigtig fint indtryk i opstarten. Vi er glade for, at de er kommet til truppen og glade for de kvaliteter, de tilfører holdet. Alle fire er med i truppen, og jeg regner med, at flere af dem starter inde, forklarer Wieghorst.

Kampen starter 16.00.