Video : Tipsbladet
La Liga

Bale frygter ikke konkurrence på holdet: Sådan er fodbold bare i dag

Gareth Bale er klar til at tage kampen op om sin plads på holdet, hvis Real Madrid skulle vælge at hente en ny, offensiv superstjerne til klubben.

I Real Madrid kan stort set ingen af spillere være sikker på en plads i startopstillingen. Det er virkeligheden for selv Gareth Bale, der tidligere har været verdens dyreste spiller. I sidste sæson var han meget oppe mod Isco.

Og nu kan det altså se ud til at de gerne vil have en ny spiller til klubben - en såkaldt Galactico - når de angiveligt jagter stortalentet Kylian Mbappe til klubben. Det er dog noget, som Bale tager med ro.

Det fortæller han i et interview med ESPN.

- Jeg tror bare, at det er sådan fodbold er i dag. Uanset hvor du tager hen, om det er England, Tyskland, her i Spanien eller Frankrig, så er der altid store transfers undervejs. Det er bare en fast del af fodbolden i dag, forklarer Bale.

Han siger samtidig også, at historien mellem ham og Isco ikke er så enkel igen. Bale mener nemlig ikke, at de spiller samme position, og det derfor er op til træner Zidane at beslutte, hvordan de skal spille.

I sidste sæson endte Bale og holdkammeraterne i Real Madrid at vinde VM for klubhold, det spanske mesterskab og Champions League.