Video : Tipsbladet
Premier League

Mahrez tilbyder sig selv til Barcelona

I kølvandet på rygterne om at Barcelona vil hente offensive midtbanespillere til klubben, har Riyad Mahrez nu valgt at tilbyde sig selv.

Når klubberne handler, skal man som spiller være hurtig til at træffe beslutningen om at skifte. Riyad Mahrez's tålmodighed er nu sluppet op, og nu vil Leicester-profilen henvende sig til Barcelona.

Det har ellers været Roma, der har stået forrest i køen om spillerens underskrift. Den italienske klubs bud på 260 millioner kroner er dog blevet afvist hos Leicester City, der som minimum kræver 334 millioner kroner. 

Det skriver det spanske medie, Sport.

Barcelona er i øjeblikket sat i forbindelse med et hav af storprofiler efter salget af Neymar. Både Ousmane Dembele, Philippe Coutinho, Christian Eriksen og Ivan Perisic er angiveligt i den catalanske storklubs søgelys.

Leder Luis Enrique dog efter et billigere alternativ, står Riyad Mahrez gerne til rådighed. Denne sommer har Mahrez allerede udtalt, at han er opsat på et skifte i den nærmeste fremtid.

Riyad Mahrez scorede seks mål i sine 36 PL-kampe i sidste sæson. Fredag aften var han en del af Leicester-mandskabet, der tabte med 4-3 til Arsenal.