Podcast: Chelseas titelforsvar får en forfærdelig start
Generelle

Podcast: Chelseas titelforsvar får en forfærdelig start

Så er Premier League sæsonen skudt i gang, og det betyder, at De Falske 9’ere vender tilbage fra sommerferie med helt dugfrisk podcast om engelsk fodbold

Der var spillet én halvleg af den nye sæson, så var de forsvarende Premier League-mestre fra Chelsea bagud med 0-3 til Burnley hjemme på Stamford Bridge.

Og for at føje spot til skade, havde anfører Gary Cahill fået marchordre og dermed sikret, at hans holds eventuelle comeback skulle leveres med blot ti mand på banen.

Ti blev til ni, da Cesc Fabregas også blev smidt ud, men alligevel lykkedes det Chelsea og en Alvaro Morata med debutild i øjnene at få spænding tilbage i kampen.

Nederlaget endte dog med at blive en realitet, og det skyldtes ikke mindst, at der var klasseforskel i indstillingen hos de to hold.

Hvordan kan det nu være, at mentaliteten halter hos et Chelsea-hold, der sidste sæson var helt suverænt, når det kom til tændingsniveau?

Hvordan lover det for en sæson, der til forskel fra 2016/17 også byder på Champions League-fodbold?

Og hvorfor starter de forsvarende mestre sæsonen med hvad der ligner en tyndere trup, end de havde i maj, når der nu står markant flere kampe på menuen?

Alt dette og resten af ugens runde kigger vi på i dette afsnit af De Falske 9’ere, hvor vi også skal et smut forbi Liverpools vedvarende problemer med at forsvare dødbolde, Arsenal med pludselige luksusproblemer i offensiven og hvad den nye modestatistik ’expected goals (xG), dækker over.

Altså ud over, at man skal forvente nul mål, når Southampton spiller på hjemmebane.

Du finder det nye afsnit LIGE HER.

(OBS! Alle konklusioner i dette program er nået med det forbehold, at transfervinduet er åbent to uger endnu).

------

De Falske 9’ere er en ugentlig podcast fra og om Premier League. Perfekt for dig, der har fra mini til massiv interesse for engelsk fodbold.