Video : Tipsbladet
Superliga

Ny angriber blev testet hos AaB-reserverne

Den nye, slovakiske angriber Pavol Safranko var med hos AaB-reserverne, der tabte med 2-1 til OB. Jannik Pohl kom på måltavlen.

Trods et smalt nederlag til OB kan AaB nyde godt af et mål for Jannik Pohl, der har kæmpet med formen i sæsonstarten. Lige så interessant var nye Pavol Safranko også at finde på banen, og her gjorde han god figur. 

- Det var godt, at mange unge spillere fik prøvet sig af i det her tempo. Pavol arbejdede hårdt og var meget aktiv. Han ville gerne have spillet mere, men vi vil passe lidt på ham, så vi skiftede ham ud ved pausen, hvor Marco Ramkilde kom ind og var aggressiv, siger assistenttræner Thomas Augustinussen til klubbens hjemmeside.

Oppe foran spillede han sammen med Jannik Pohl fra start. Fem minutter før pausen fik den danske angriber hul på sin målbyld med et straffespark, der endte i netmaskerne til 1-1. OB scorede til 2-1, mens målene udeblev dog for den slovakiske landsholdsangriber Pavol Safranko, der allerede kan komme i spil til weekenden. Her møder AaB nemlig AGF på hjemmebanen. 

AaB offentliggjorde købet af Pavol Safranko i morges med synspunkter fra Allan Gaarde, der forsikrede om fremtidige mål i støvlerne på angriberen.

- Pavol Safranko er en snu, hårdtarbejdende og fysisk stærk angriber med målnæse og udover selv at være farlig, så har vi set, at han også formår at skabe plads til sine holdkammerater og i det hele taget vil give os flere offensive strenge at spille på inklusive større styrke på vores standardsituationer, siger Allan Gaarde til hjemmesiden.