Video : Tipsbladet
Superliga

Sviatchenko afviser transfer: Regner med at blive i Celtic

Erik Sviatchenko er sommeren igennem blev rygtet til både FC København, tyrkisk og italiensk fodbold. Han regner dog ikke med at skulle være fra Celtic.

Den danske midtstopper Erik Sviatchenko har været en ombejlet herre i dette transfervindue. Klubber som Besiktas, Fenerbahce, Leicester, FC København, Lazio og Fiorentina har allerede været sat i forbindelse med Celtic-forsvareren, men intet af det bliver til noget.

Det er i hvert fald forventningen hos hovedpersonen selv, der her på transfervinduets sidste dag ikke ser ud til at forlade sin klub. Dermed må han i første omgang affinde sig med at være reserve i Celtic.

- Jeg regner med at blive i Celtic. Her vil jeg fortsat være tredjevalg i midterforsvaret, men det kan jo ændre sig, når jeg kommer tilbage. Nu handler det om at komme mig så stærkt som muligt, så jeg kan være med i en spændende og travl efterårssæson med Champions League og mange andre vigtige kampe, siger Erik Sviatchenko til BT.

Til gengæld bringer stopperen også godt nyt om sin skadessituation. Det forlød ellers, at han kunne se frem til små tre måneders pause fra begyndelsen af august, men nu forventer han, at han kan vende tilbage om fire uger.

Sviatchenko har været fast mand i det meste af sine 18 måneder i Celtic, men mod slutningen af sidste sæson røg han ind og ud af holdet. I begyndelsen af denne nåede han blot to kampe i Champions League-kvalifikationen, inden han blev skadet.