Nicolai Jørgensen fik fuld tid i Feyenoord-remis
Benelux

Feyenoord spillede lørdag 1-1 ude mod Roda JC.

Sidste års hollandske mestre, Feyenoord, har fået en sløv start i denne sæson, og lørdag tabte Nicolai Jørgensen og co. endnu engang point på udebane mod en af tabellens bundhold Roda JC.

Det startede ellers godt for gæsterne, da danske Nicolai Jørgensen spillede Steven Berghuis fri på højrekanten efter 11 minutter. Berghuis tog et par træk ind i banen, og lagde så på fremragende vis bolden over i det lange hjørne med sit venstreben. 1-0 til gæsterne.

Kun seks minutter senere udlignede hjemmeholdet dog, da Dani Schahin modtog en bold i dybden. Angriberen holdte sig lige præcis onside, og få sekunder senere havde han passeret Brad Jones i Feyenoord-målet. 1-1.

Nicolai Jørgensen havde ikke held til at afgøre kampen på trods af flere fine forsøg. Kampen endte derfor 1-1, og Feyenoord må derfor fortsat tage til takke med en femte plads i tabellen.