Den norske guldfest udsat for Bendtner og Mike Jensen
Foto: Trond Tandberg/Getty Images
Skandinavien

Den norske guldfest udsat for Bendtner og Mike Jensen

Rosenborg var få øjeblikke fra at blive mestre, da Molde var tæt på at snuble mod Vålerenga søndag aften.

Fire minutter inde i overtiden scorede Moldes Ruben Gabrielsen til 2-1 mod Vålerenga i den norske liga og udsatte dermed Rosenborgs guldfest. Forinden ville et uafgjort resultat sende guldet til Trondheim, men sådan skulle det altså ikke gå. 

Dermed må Rosenborg nu vente til næste runde mod Aalesund på udebane med at fejre guldet. 

Nicklas Bendtner og Mike Jensens Rosenborg havde dog tidligere søndag muligheden for at kunne fejre guldet hjemme på Lerkendal, da man med en sejr ville sikre sig guldet. Men i opgøret mod Stabæk kunne ingen - hverken af hjemmeholdet eller udeholdet - score mål.

En af de spillere, som sagtens kunne have sikret Rosenborg sejren var foruden Nicklas Bendtner også venstrekanten Pål André Helland, som efter kampen gjorde det klart i et inteview med norske VG, at han er rasende på sig selv.

- Jeg er så forbandet vred på mig selv, fordi jeg ikke magter at omsætte chancerne. Det er flovt, at vi ikke scorer på vores chancer, og det er flovt, at vi ikke er bedre i spillet på banen, lød det fra ham.

Rosenborg er med tre runder igen af den norske liga, der følger kalenderåret, nu otte point foran Molde på andenpladsen. Hvis Rosenborg hiver guldet hjem i næste weekend, så er det deres 25. af slagsen.